Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Seyhan, 7’den 77’ye halkın hizmetinde

Seyhan, 7’den 77’ye halkın hizmetinde

Vatandaşın tüpü bitti, Seyhan yetişti

Çocuklara uçurtma, büyüklere ekmek

Seyhan, hayati kolaylastirmak için görevde

Seyhan Belediyesi COVID-19 salgini nedeniyle sokaga çikmasi kisitlanan vatandasin hayatini kolaylastirmak için tüm gücüyle çalismalarini sürdürüyor.

SEYHAN, ÇOCUKLAR “UÇURTMA UÇURSUN” DIYE DE GÖREVDE

Seyhan Belediyesi, salgin nedeniyle sokaga çikisi kisitlanan 20 yas alti ve 65 üstü yas almislara hizmet ederek süreci daha kolay atlatmalari için katki veriyor. Seyhan Belediyesi, sosyal medya hesabindan kuruma ulasan bir babanin çocuklarina “Uçurtma” talebini de yerine getirdi.  Sosyal medya hesabindan sokaga çikma yasagi nedeniyle disari çikamadigini belirten bir baba, çocuklarina “uçurtma senligi”nde kullanmalari için uçurtma talep etti. Bu istek Seyhan Belediyesi Zabita ekiplerince yerine getirilerek çocuklara uçurtma getirildi. Baba ve çocuklar bu jest karsisinda mutluluklarini gizleyemedi.

SEYHAN TÜPÜ DE EKMEGI DE BITENIN YANINDA

65 üstü yas almislara ve kronik hastalara da hizmet eden Seyhan Belediyesi ekipleri, evinde tüpü biten vatandasin da yardimina kostu. Seyhan Belediyesi görevlisi, tüpü vatandasin evine kadar getirerek teslim etti. Ekmek, gida gibi ihtiyaçlar da zabita ekiplerince yerine getiriliyor.  Seyhan Belediyesi, sokak hayvanlarina da düzenli olarak besleme çalismasi yapiyor. Ayni zamanda Belediye tarafindan hayvan severlere de mama yardimlari araliksiz sürüyor.

“7’DEN 77’YE HIZMETINIZDEYIZ”

Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay salgin nedeniyle yasanan sikintilarin en aza indirilmesi ve halkin yasamini kolaylastirmak amaçli hizmetlerin devam edecegini söyledi. Baskan Akay, “Imkânlarimizi seferber ederek, halkimiza sicak yemek, gida destegi gibi katkilarimizi sürdürüyoruz. Sokaga çikislari kisitlanan vatandasimizin da ihtiyaçlarinin karsilanmasina katki veriyoruz. 7’den 77’ye tüm halkimiza hizmetimiz kesintisiz sürecek. Halkimizin uyarilari dikkate almasini ve zorunlu olmadikça disari çikmamalarini, evde kalmalarini öneriyorum.”dedi. 



  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli